ACTIVITATS 

nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo
Baby Gym

Saltant, girant, rebotant, corrents, els seus fills ja són gimnastes nats. Així que si vols ajudar a desenvolupar les seves habilitats bàsiques motores, què millor lloc per començar?

Dissenyat per preparar un nen o nena a perfeccionar i dominar les habilitats bàsiques motores gruixudes com córrer, saltar, botar, saltar mitjançant la introducció d'habilitats gimnàstiques i condueixen a un augment de la força, l'equilibri, l'agilitat, la flexibilitat i la coordinació en aquesta activitat tot mantenim un ambient positiu i de suport i no competitiu. Baby Gym és una pluja d'elogis a mesura que desenvolupen la perseverança o l'autocontrol.

Amb la supervisió d'experts i un ambient lúdic, és una gran manera perquè es diverteixin i sentin les bases d'un estil de vida saludable i actiu.

Gimnàstica Artística

En un moment estàs de cap per avall, girant al damunt d'una barra a metres del terra. El següent estàs demostrant un equilibri perfecte, un salt mortal al damunt d'una barra, que mesura 10 centímetres d'ample.

La gimnàstica es considera un esport  fonamental perquè es troba  directament relacionat amb les habilitats i les destreses més bàsiques del ser humà, com són els salts, els girs, els equilibris, els desplaçaments. Per això és uns dels esports més antics. Tens l'oportunitat de descobrir els quatre aparells que integren la gimnàstica, cada aparell exigeix una rutina d'exercicis de dificultat, tècnica i elegància.

Sigui quin sigui l'edat i nivell d'habilitat, és fàcil iniciar-se en la gimnàstica artística. L’aprenentatge es fa de manera gradual, augmentant la complexitat de la dificultat. Per millorar i millorar-se cada dia  la base és:

Treballar, lluitar, superar-se i ser constant.

Però sobretot la base més sòlida de la gimnàstica és aprendre escoltant i divertint-te.

Gimnàstica Estètica

La música entra en acció, de sobte el cos s'omple de vida, esdevenint-ne una història, on la música, l'expressió i les dificultats executades conformen una unitat.

Aquest esport, és una disciplina basada en el moviment coreogràfic, on es barregen els elements gimnàstics, acrobàtics i de flexibilitat.  La coordinació de moviments harmònics, rítmics i dinàmics realitzats amb l'ús de la força de cada gimnasta ha d’aconseguir reflectir la totalitat de l'element amb la seva dificultat.

Aquesta modalitat sempre es pràctica en grup, si t'agrada treballar, ballar i divertir-te, com a part d'un grup, no deixis perdre aquesta activitat i gaudiràs des del primer dia.

Llit Elàstic

Per un instant, el temps sembla haver-se aturat. Estàs mirant de fit a fit cap avall amb les cares molt per sota de tu, pràcticament arribant a tocar el cel i per un instant pensen: així que això és el que se sent el volar.

El llit elàstic és un dels esports més emocionants dins la gimnàstica. Des del primer dia, es pot experimentar l'emoció de saltar més alt que el que mai abans. Després, a mesura que treballem l'equilibri i l'habilitat, podem començar a treballar els elements de dificultat una vegada la confiança creix, construirem unes increïbles acrobàcies.

Acrobàcia

Gimnàstica acrobàtica és tot sobre com treballar en equip, realitzat amb companys o en grup, per assolir els elements i equilibris més espectaculars per la combinació de piràmides humanes, salts acrobàtics i elements coreogràfics. Què millor manera d'alliberar la seva artista interior.

Es tracta d’una activitat on s’integren tres elements fonamentals: la construcció de figures que requereixen força, flexibilitat, repulsió i equilibri, l’acrobàcia en el tapis, que formen  com transicions d’unes figures a altres i la música, que fa el component coreogràfic.

Es pot considerar que l'Acrobàcia dóna la possibilitat els participants de desenvolupar la seva capacitat d’invenció i creativitat a nivell de grup. Compleix dos valors educatius:  

Augmentar les possibilitats de rendiment motor, degut a la millora de les seves funcions, domini i control corporal, desenvolupant actituds d’autoexigència i superació.


Reconèixer, valorar i utilitzar la  part expressiva del cos i el moviment com medi de comunicació i expressió creativa.

Gimnàstica rítmica

La gimnàstica rítmica és un esport on es combina l'elegància, la flexibilitat i la tècnica del ballet, amb la capacitat de realitzar espectaculars exercicis de mans lliures i amb els seus 5 aparells: la pilota, l'aro, la cinta, la corda i les maces. La coreografia va amb l'harmonia de la música i, tot junt, fa que sigui un esport meravellós per practicar a totes les edats.